För Partner

Samverkan med partners är en viktig del av vår strategi

Vi samarbetar gärna med konsultbolag med expertkompetens inom IT eller något verksamhetsområde. Majoriteten av våra samarbetspartners är mindre konsultbolag där Pro4u förstärker med extern säljkraft.

Tillsammans har vi ett bra erbjudande till den pågående digitaliseringen inom vård/eHälsa och offentlig verksamhet och den leveranskapacitet som krävs för ramavtal.

Nyfiken på att träffa oss och höra mer om hur vi jobbar? Vi tar gärna ett personligt möte för att lära känna varandra och höra mer om er.

Ramavtal

Tillsammans med våra partners och konsulterna i vårt nätverk har vi lyckats vinna flera stora ramavtal. Vi annonserar löpande förfrågningarna i vår Uppdragsportal. Tack till alla i vårt nätverk som har gjort detta möjligt!

Vi stöttar också beställare och konsulter med framtagning av de förfrågningsunderlag och utvärderingsmallar som behövs vid förnyad konkurrensutsättning.

Läs mer om Pro4u:s ramavtal

Vi älskar att vara konsulter! Vi vill inte hålla på med upphandlingar och prisdiskussioner. Då är det mycket värt att samarbeta med en professionell partner som Pro4u. Vår kundansvarige på Pro4u är verkligen med i processen och styr upp på ett bra och trevligt sätt. Vi har jobbat som underkonsult för andra partners och Pro4u är tveklöst en av de proffsigaste vi stött på. Det är bekymmersfritt att jobba med dem!

För oss är det som att vi outsourcar en del av vår säljverksamhet. Vi har som mindre aktör inte egna ramavtal och behöver samarbeta kring dessa. Med Pro4u har vi arbetat tillsammans länge och fått stort förtroende för varandra. De känner oss väl och vet vad vi kan bidra med. Det är verkligen ett win-win samarbete.