För konsulter

Pro4u:s framgång bygger på konsulterna i vårt nätverk

Vi är stolta över konsulterna i vårt nätverk! De är erfarna, prestigelösa och engagerade och känner sig hemma i gränslandet mellan ledning, verksamhet och IT. För konsulterna i vårt nätverk vill vi kombinera det bästa av två världar – friheten som konsult och tryggheten i att hitta nya uppdrag liksom gemenskapen med likasinnade.

För att lyckas i uppdragen krävs ett stort engagemang och ett hundraprocentigt fokus. Eftersom man som konsult har fullt upp ute i uppdragen så har vi kundansvariga som har kontinuerlig kontakt med marknaden, tecknar ramavtal, hittar uppdrag och kan coacha och stötta konsulterna. Du är också välkommen till träffar och seminarier. Vi bryr oss om våra konsulter!

Pro4u:s Uppdragsportal

Det är kostnadsfritt att ansluta sig till vår uppdragsportal. Du bestämmer själv vilka förfrågningar du vill ha och inloggning sker via LinkedIn.​

Innan du ansöker om ett uppdrag

Att tänka på innan du ansöker om ett uppdrag i vår uppdragsportal och tips om hur du skriver en proffsig konsultprofil.

Våra kundansvariga

Spindlarna i nätet! Här hittar du våra kundansvariga med lång erfarenhet av att para ihop rätt konsult med rätt uppdrag. Kanske de hittar din perfect match?

Tips!

Här hittar du praktiska tips och erbjudanden till dig som är konsult. Vi lär av varandra!

Utbildning

Som senior partner eller associerad har du tillgång till både gratis utbildning och kraftigt rabatterad.

Läs mer om vårt nätverk

Det här säger våra konsulter

Att arbeta med Pro4u ger mig tillgång till intressanta uppdrag och ett tätare nätverk som bidrar till min egen utveckling och erfarenhetsutbyte. Jag får roliga uppdrag där jag använder min kompetens till fullo.

Pro4u känns personligt och engagerat. De kundansvariga känner mig och dessutom fokuserar Pro4u på seniora ledare. Det tycker jag är bra.

Det jag tycker är bra med Pro4u är att jag som egenföretagare får kunnig och bra försäljning. De känner mig och vet vad jag kan. Personerna hos dem är väl insatta i min bransch och gör sitt jobb väldigt bra.

För oss är det som att vi outsourcar en del av vår säljverksamhet. Vi har som mindre aktör inte egna ramavtal och behöver samarbeta kring dessa. Med Pro4u har vi arbetat tillsammans länge och fått stort förtroende för varandra. De känner oss väl och vet vad vi kan bidra med. Det är verkligen ett win-win samarbete.

4,6

av 5 i kundnöjdhet

+ 1600

Genomförda uppdrag

4,6

av 5 i konsultnöjdhet

Så här enkelt är det

Registrera dig

Du registrerar dig enkelt i Pro4u:s uppdragsportal och laddar upp din konsultprofil. Varje gång ett uppdrag läggs ut som stämmer överens med den typ av förfrågningar du vill ha skickar vi ett mejl till dig. Du kan också själv söka bland aktuella uppdrag.

Skicka uppdragsansökan

När du hittar ett intressant uppdrag svarar du i vår uppdragsportal. Det är alltid bra att svara så fort som möjligt då många kunder vill att vi presenterar kandidater löpande. Inom offentlig verksamhet är processen mer styrd och där finns alltid ett sista svarsdatum angivet.

Guidning & uppföljning

Går du vidare i vårt urval kontaktar vi dig. Vi kvalitetssäkrar offerten till kund, kommer överens om pris, stöttar inför och under intervju. Får du uppdraget följer vi löpande upp och finns tillgängliga för stöd. Vi håller koll på när det är dags att förlänga och omförhandla ditt avtal.

Tidrapportering & betalning

När du har ett uppdrag hos oss tidrapporterar du månadsvis i vårt system. Vi ställer ut faktura till kund och en självfaktura till dig. Betalning får du direkt när kunden har betalt.