Pro4u:s Nätverk

Pro4u:s framgång bygger på våra konsulter

Vårt nätverk utvecklas ständigt.

Pro4u har sedan starten fokuserat på förändringsledning, konsulter med lång erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och IT. För att möta våra kunders behov har vi fortsatt att bygga ut vårt nätverk med fler erfarna konsulter och fler kompetenser.

Våra konsulter är antingen enmanskonsulter eller anställda hos ett anslutet konsultbolag. Gemensamt är att kunna diskutera, förstå och lösa våra kunders utmaningar.

Våra konsulter uppfattas som erfarna, prestigelösa & engagerade

Ta del av våra förfrågningar

Du är välkommen att registrera dig i Pro4u´s uppdragsportal och ta del av våra uppdragsförfrågningar.

Tjänsten är helt kostnadsfri, inloggning sker med Linkedin och du bestämmer själv vilka uppdragsförfrågningar du vill ha.

Lediga Uppdrag

Du får e-post när vi publicerar ett uppdrag som matchar dina val.

Fri sökning

Du kan söka fritt bland aktuella uppdrag i Pro4u:s Uppdragsportal.

Inskickade offerter

Du kommer enkelt åt dina inskickade offerter via Profil/Mina offerter.

Har du ett uppdrag och vill göra en paus i utskicken?

Du kan pausa dina utskick under din Profil.

Alla är olika! Därför finns det olika sätt att arbeta med oss.

  • Prenumeranter i Pro4u:s Uppdragsportal

    Du som konsult eller konsultbolag tar del av våra förfrågningar genom att registrera dig i Pro4u:s Uppdragsportal. Ett första steg att lära känna oss bättre.

  • Associerade konsulter och samarbetsbolag

    Våra kunder kräver många gånger att de bolag som vill lämna offerter och ingå i ramavtalsanbud uppfyller vissa villkor. Vi löser det genom att vi tecknar ett samarbetsavtal med de enmanskonsulter och bolag som vill offerera på de aktuella ramavtalen. De konsulter och konsultbolag vi tecknat samarbetsavtal med blir inbjudna till nätverksträffar och utbildningar.

  • Senior Partners

    Våra senior partners är framförallt erfarna konsulter med lång erfarenhet som kan ta roller som förändringsledare, program- och projektledare, agila coacher och IT-arkitekter. Vi ordnar regelbundet konferenser, konsultmöten och erfarenhetsutbyte för våra senior partners.

Pro4u Senior Partners

Våra Senior partners har lång erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och IT. Ett urval av de roller som senior partners anlitas för är förändringsledare, program- och projektledare, IT-arkitekter och kravanalytiker. Många har dessutom ett expertområde inom till exempel dokumenthantering, regelverk, tradingsystem eller ERP-system med tillhörande verksamhetskompetens. Gemensamt är förmågan att diskutera och förstå kundernas utmaningar. De kan styra, coacha och vidareutveckla andra, agera i styrelsefrågor och driva frågor mot mål i stora komplexa organisationer.​

GDPR – Pro4u:s behandling av personuppgifter