Pro4u handplockar rätt Agil coach

Pro4u har sedan starten fokuserat på förändringsledning. Konsulter med lång erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och IT. I agila organisationer har de roller som Agila Coacher, Scrum Master och Product Owner.

Den agila coachens uppgift

I och med övergången till agila arbetssätt har nya roller skapats. Agil Coach stöttar i en förändringsresa när agila arbetssätt ska införas och teamen, scrum masters och product owners behöver ha support och stöttning.

För de som funderar på eller håller på med en omställning till mer agilt arbete, är coacherna en framgångsfaktor. Medan en Scrum Master fokuserar på att lyfta sitt team så lyfter en agil coach hela organisationen. Det handlar både om att få personer i organisationen att själva driva förändring, och att som agil coach själv bidra med sin erfarenhet och utbilda organisationen.

Man behöver inte jobba bokstavstroget enligt Scrum för att ha nytta av en Agil Coach. En duktig Agil Coach fokuserar på att skapa ökat kundvärde. Våra förändringsledare är erfarna och kan kombinera idéer från fler områden som Lean, DevOps, SAFe och ITIL.

Våra ledare är erfarna, prestigelösa och engagerade. Många är från början förändringsledare, program- och projektledare och brinner för att arbeta agilt. De har infört agila arbetssätt och kan guida under er agila förändringsresa.

Framförallt har det ett affärsmässigt fokus. Det är här i gränslandet mellan ledning, verksamhet och IT som vi gör störst nytta.

Intresserad av att ta hjälp av en agil coach från Pro4u? Vet ni inte riktigt vad ni behöver men önskar prata olika typer av lösningar?

Kontakta Henrik Rydell