Pro4u handplockar rätt Change- och Release Manager

Change- och releasemanager

I Pro4u:s nätverk finns erfarna och oberoende konsulter som har arbetat länge med IT Service Management och ITIL-processer. De stöttar våra kunder i roller som Change- och Release Manager men även inom närliggande incident- och problem. Här finns också erfarenhet från att införa ITIL-processer och leda och coacha kollegor i nya arbetssätt, uppföljning och styrning. De är duktiga förändringskonsulter inom förvaltningsstyrning med förmåga att skapa struktur och driv framåt.

I vårt nätverk finns konsulter med rätt erfarenhet för våra kunders olika förutsättningar. De hanterar komplexa multisourcade miljöer, verksamhetskritiska system, molnlösningar tillsammans med effektivisering av utvecklingsprocessen. Vi har erfarenhet av DevOps likväl som PM3. Med god kommunikation och engagemang klarar de att samordna många intressenter och leda arbetet i mål.

Vi anlitas i roller som Change- och release manager, Incident manager och Problem manager men har också erfarna konsulter som kan ta ett större helhetsgrepp.

Uppdragen utförs på plats hos våra kunder där vi är viktiga nyckelpersoner i förvaltningsorganisationen under er förändringsresa eller när en ledare tillfälligt behövs.

Våra kunder finns inom ett flertal branscher och verksamhetsområden inom såväl privat som offentlig verksamhet.

Läs mer om vad vi gör för våra kunder