Pro4u lanserar ny uppdragsportal

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Nu lanseras Pro4u:s nya Uppdragsportal som är en strategiskt viktig satsning i vår marknadsföring.

Pro4u:s Uppdragsportal.

Portalen ger möjlighet att enkelt prenumerera på uppdragsförfrågningar som Pro4u skickar ut. Det blir också lätt att svara på en förfrågan om du är intresserad av ett uppdrag. Portalen gör det enkelt att anmäla sig och en del grunduppgifter hämtas från din LinkedIn profil.

Gör så här:

Gå in på uppdrag.pro4u.se och klicka på ”Logga in med LinkedIn”. Ange dina LinkedIn inloggningsuppgifter. Är du redan inloggad på LinkedIn så kommer du direkt till portalens registreringssida.

När du loggar in första gången kommer Yrkesrubrik och Sammanfattning från LinkedIn att kopieras; 70 tecknen från Yrkesrubriken och 225 tecken från Sammanfattning till portalens Beskrivning. Du kan alltid redigera texterna i portalen om du vill ha olika text i portalen och LinkedIn.

Du behöver göra följande när du loggat in första gången:

  • Kontrollera att Yrkesrubrik/Beskrivning är korrekta. Komplettera eller redigera dem på portalen.

Komplettera med:

  • Mobilnummer
  • Ange de förfrågningar som du vill ta del av. Om du vill ha paus från utskicken kryssar du i det alternativet.
  • Är du enmanskonsult och vill ha ett närmare samarbete med Pro4u kryssa då i rutan ”Jag är enmanskonsult och intresserad av att gå med i Pro4u:s Associerade nätverk för fler förfrågningar”
  • Lägg gärna upp en uppdaterad konsultprofil
  • Godkänn Pro4u:s integritetspolicy

Portalen hämtar automatiskt viss annan information från din LinkedIn profil.

Du kan alltid gå in och ändra dina uppgifter eller lägga upp en ny konsultprofil genom att logga in på Uppdragsportalen.

Kontakt
Kontakta Kajsa Nordström ifall du har några frågor gällande portalen.
Mobil: 0723-28 88 52

Uppdragsportalen är öppen för din anmälan. Gå in redan idag och registrera dig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]