Pro4u handplockar rätt systemutvecklare

Systemutvecklare

I Pro4u:s nätverk finns erfarna och oberoende systemutvecklare som hjälper våra kunder med att skapa riktigt bra system och applikationer.

Pro4u har sedan starten fokuserat på förändringsledning. Konsulter med lång erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling och IT. Vi utvecklas ständigt med våra kunder och för att möta ett återkommande behov av systemutvecklare har vi utökat vårt nätverk med erfarna konsulter inom detta område.

Duktiga utvecklare som arbetar i gränslandet mellan verksamhet och IT i nära samarbete med kravställare och kunder/användare och som förstår de verksamhetsområden utvecklingen sker inom.

Fullstack-, frontend-, backend samt webb-utvecklare med erfarenhet från bank och finans, försäkring och offentlig sektor finns i vårt nätverk. Någon cobolutvecklare (Japp, cobol används fortfarande) och utvecklare med inriktning automation/DevOps hittar du också här.

I våra uppdrag jobbar vi bland annat med: .Net, C#, F#, Java, ASP, JSP, Web services, EPI-server, SQL server, Git, Maven, Agilt, SAFe, Gira, Confluence.

Våra kunder finns inom ett flertal branscher och verksamhetsområden inom såväl privat som offentlig verksamhet.

Läs mer om vad vi gör för våra kunder