Utbildningar

Utbildningar för Senior partners och Associerade

Få en grundläggande miljöutbildning

Vi erbjuder dig som är Senior partner och/eller Associerad konsult en grundläggande miljöutbildning. Förhoppningsvis kommer den inspirera dig till att tänka på miljö- och hållbarhet både hemma och i dina uppdrag. Kunskap skapar förutsättning till förändring!

Utbildningen är framtagen av Miljöstegen, är digital och indelad i fem stegTitta gärna på filmen bredvid för mer information om vad utbildningen innehåller. Du kan också läsa mer om utbildningen här.

Du anmäler dig via formuläret nedan. Sedan betalar du kursavgiften på 500 kr ex. moms till Miljöstegen och får tillbaka pengarna när du skickar in ditt diplom till Pro4u!

30% rabatt på utbildning hos NFI

Nu har du som Senior Partner eller Associerad konsult en möjlighet att gå en utbildning eller konferens hos NFI till rabatterad pris. Vi vill att våra konsulter ska ha bästa möjliga utbud gällande inspiration och utbildning. Det tror vi ger fördelar i de utmaningar ni som konsulter dagligen möter i era uppdrag.

Därför erbjuder vi tillsammans med NFI alla Senior Partners och Associerade konsulter 30% rabatt på samtliga av NFIs utbildningar och konferenser, på plats eller distans.

NFI har kurser i över 60 olika ämnesområden och ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.

Vi hoppas att du hittar något intressant och tar vara på möjligheten att fylla på din kunskapsbank inför framtiden!