Johan Gnosspelius och Magnus Ekstrand är två nya senior partners på Pro4u. Både Johan och Magnus är erfarna förändringsledare/projektledare och driver just nu projekt hos en av Pro4u:s kunder inom fintech, inom ett affärsområde som tillhandahåller system och tjänster till mäklarfirmor. Vi är glada och stolta att de har valt att bli senior partners hos oss.

Varför valde ni att bli senior partners på Pro4u?

Tillgång till intressanta uppdrag och ett tätare nätverk som bidrar till min egen utveckling och erfarenhetsutbyte, framhåller Magnus.

Pro4u känns personligt och engagerat. De kundansvariga känner mig och dessutom fokuserar Pro4u på seniora ledare lägger Johan till.

                 

Johan Gnosspelius                                            Magnus Ekstrand

Johan leder just nu projekt inom bl.a. CSDR och GDPR. Johan har sedan tidigare erfarenhet som teknisk projektledare, leveransprojektledare och bid manager i internationella projekt. Johan har även varit utvecklingschef.

Magnus har rollen som Projektledare och releaseledare och huvudfokus är införandet av MiFID II, ett EU direktiv. Han har lång erfarenhet av olika branscher, i huvudsak telekom och bank och finans.

Erfarna förändringsledare

Ska man leda i förändring vet vi att erfarenhet gör skillnad! Våra ledare från Pro4u befinner sig i gränslandet mellan verksamhet, affärsutveckling, förändringsledning och IT. Vårt fokusområde är förändrings- och projektledning och vi arbetar från förstudie/upphandling till genomförd förändring.