Våra kundansvariga arbetar heltid med att träffa kunder och hitta uppdrag och de har alltid något nytt uppdrag på gång. Nästa passar kanske dig?

Vi söker konsulter i Sundsvall med omnejd

Vi har nya ramavtal med kunder i Sundsvall och behöver utöka vårt nätverk med fler erfarna konsulter. Vi söker dig som är konsult och känner dig hemma i gränslandet mellan ledning, verksamhet och IT. Vi arbetar från förstudie/upphandling till genomförd förändring. Våra ramavtal omfattar IT-konsulttjänster. Det innebär allt från  olika ledarroller som förändringsledare/projektledare till arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testare. Vi har även behov av specialister inom bland annat BI, IT-säkerhet och tillgänglighet.

Våra kunder finns inom offentlig verksamhet, handel, finans och försäkring, eHälsa, energi, transport, spel, industri och bygg.

Vill du få uppdragsförfrågningar från Pro4u?

Är du med i Pro4u:s nätverk får du utskick med aktuella uppdragsförfrågningar. Anmäl dig på vår Uppdragsportal. Det räcker med att du är inloggad på Linkedin för att komma in. Det kostar inget och du anger själv vilken sorts förfrågningar du vill ha.

Vi jobbar med både enmanskonsulter och mindre konsultbolag. Läs mer om hur det är att vara ansluten till vårt nätverk.

Pro4u:s kundansvariga

Tillsammans med kunden analyserar våra kundansvariga aktuellt behov och handplockar rätt konsult för varje uppdrag.

Våra kundansvariga

Kundansvariga

Kontakt
Har du frågor kontakta Ulrika Wennberg via e-post.
Varmt välkommen att registrera dig!

Vi publicerar kontinuerligt vad som är på gång på Pro4u:s Linkedin-sida.