Edwin Horgmo

Vi välkomnar vår nya medarbetare Edwin Horgmo!  

Edwin som är ny kundansvarig på Pro4u har precis börjat hos oss och dessutom flyttat från Norge till Sverige för att göra det. Vi är mycket glada att hälsa honom välkommen!

Berätta om din bakgrund 
Jag har studerat marknadsföring, affärsutveckling och juridik och tidigare arbetat inom Telekom och Bank- och finansbranschen. Senaste åren har jag varit marknads och försäljningschef på ett mindre bolag inom fordonsbranschen.

Vad tilltalar dig med arbetet som kundansvarig?
Jag brinner för relationer mellan människor. På Pro4u kommer jag få vara med i processen att leverera goda relationer och resultat. Det passar mig perfekt. Jag kom i kontakt med Pro4u för ca ett år sedan och är imponerad av den tunga kompetens som finns här. Dessutom är alla som arbetar mycket trevliga och verkar trivas bra och stanna länge. Det är ett bra tecken. Nu gläder jag mig åt att få lära känna kunder och konsulter.

Vad är viktigt för dig i arbetet? 
Att leva upp till kundens förväntningar likväl som konsultens. En bra konsult brinner för det hen gör och vill leverera över förväntan. Jag ser fram emot att finnas där som stöd för bästa möjliga leverans.

Hur är det att flytta från Norge till Sverige? 
Jag är väldigt glad i Sverige. Min fru är från Sverige och jag tycker mycket om människorna här. Jag upplever svenskar som vänliga och snälla. Det är också få länder i världen som är så internationella som Sverige och där det finns så hög kompetens och intressanta människor. På jobbet så är det inte lika hierarkiskt som i Norge. Jag tycker om att man här har plattare organisationer som leder till snabbare beslut och högre mandat bland de anställda.

Vad tycker du om att göra på fritiden? 
Jag spelar mycket Squash och så tycker jag om att uppleva nya kulturer genom resor. Och det är såklart få saker som slår en Norsk topptur!