När du söker nytt uppdrag

När du söker nytt uppdrag

Skriv en proffsig konsultprofil

Vi hjälper dig på traven med våra bästa tips och en nedladdningsbar mall!

Pro4u:s Uppdragsportal

Lediga uppdrag

Du får e-post när vi publicerar ett uppdrag som matchar
dina val. 

Fri sökning

Du kan söka fritt bland aktuella uppdrag i Pro4u:s Uppdragsportal.

Inskickade offerter

Du kommer enkelt åt dina inskickade offerter via Profil/Mina offerter

Har du ett uppdrag och vill göra en paus i utskicken?

Du kan pausa dina utskick under din Profil.

Tänk på det här när du ansöker till ett uppdrag

Har du hittat ett intressant uppdrag i Pro4u:s Uppdragsportal? Välkommen att skicka in ditt svar direkt i Uppdragsportalen. Svara så snart som möjligt genom att klicka på Skapa offert och fyll i dina uppgifter.

 • Beskriv hur du uppfyller kraven

  Beskriv alltid hur du uppfyller skall- och börkrav för uppdraget i ditt offertsvar. Din beskrivning använder vi i införsäljningen till kund, så lägg lite extra energi på den. Referera gärna till uppdrag, projekt eller liknande i din konsultprofil.

 • Din konsultprofil

  Du kan bifoga en konsultprofil till ditt offertsvar.  Bifoga en konsultprofil som är anpassad för uppdraget eller välj den konsultprofil som du laddat upp sedan tidigare. Efterfrågar kunden specifik kompetens bör det framgå av konsultprofilen. Det kan vara certifiering, erfarenhet av viss bransch eller verksamhetsområde. Att nyckelord från uppdragsbeskrivningen finns med i konsultprofilen är bra för att tydligt visa att du uppfyller kraven. Mer om hur du skriver en proffsig konsultprofil hittar du nedan.

 • Sista svarsdatum

  Kontakta den som är kundansvarig innan du skickar in svar på ett uppdrag som publicerades för mer än en vecka sedan. Vi kan redan gått vidare och vara i en intervjufas hos kund. Å andra sidan kan kunden vilja ha fler kandidater varför uppdraget kan vara relevant även om det legat ute ett tag på uppdragsportalen. För uppdrag inom offentlig sektor finns alltid ett sista svarsdatum angivet. Efter det datumet är det inte möjligt att skicka in kandidater. Kontakta den som är kundansvarig om du är osäker.

 • Internreferens

  Har du varit hos kunden tidigare och gjort ett bra jobb ökar chanserna. Du kan ange internreferenser hos kunden i ditt svar under motivering/övrigt.

 • Frågor

  Våra kundansvariga svarar gärna på frågor kring uppdraget. Kontakta i första hand den som står som ansvarig för uppdraget. Mejl och telefonnummer hittar du här nedanför.