Kundansvariga på Pro4u Henrik Rydell, Stefan Gunbrant, Fredrik Hagelin, Göran Edin och Kajsa Nordström.

Våra kundansvariga arbetar heltid med att träffa kunder och hitta uppdrag och de har alltid har något nytt uppdrag på gång. Nästa passar kanske dig?

Vi söker erfarna konsulter till Pro4u:s nätverk
Vi söker dig som är senior konsult och har erfarenhet av systemimplementationer, outsourcing- eller digitaliseringsprojekt. Vi arbetar från förstudie/upphandling till genomförd förändring. Vårt fokusområde är förändringsledning, och många förfrågningar rör projektledare, utredare, analytiker, kravställare och test.

Vill du få uppdragsförfrågningar från Pro4u?
Är du med i Pro4u:s nätverk får du utskick med aktuella uppdragsförfrågningar. Anmäl dig på vår Uppdragsportal. Det räcker med att du är inloggad på Linkedin för att komma in. Det kostar inget och du anger själv vilken sorts förfrågningar du vill ha.

Är du egenföretagare kan du ansöka om ett närmare samarbete med Pro4u när du registrerar dig på uppdragsportalen.
Läs mer om våra anslutningsformer och Pro4u:s nätverk. (Pro4u-konsulter, associerad Pro4u-konsulter eller samarbetspartner)

Pro4u:s försäljningsorganisation
Pro4u har långa relationer med våra kunder inom bank/finans, försäkring, energi, spel och vård. Men även nya kunder inom t.ex. bygg och retail. Tillsammans med kunden analyserar våra kundansvariga aktuellt behov och handplockar rätt konsult för varje uppdrag. Våra kundansvariga.

Kontakt
Har du frågor kontakta Ulrika Wennberg via e-post.
Varmt välkommen att registrera dig!

Vi publicerar kontinuerligt vad som är på gång på Pro4u:s Linkedin-sida.

Följ oss på Linkedin.