Jimmy Odenholm

Jimmy Odenholm är ute på uppdrag som projektledare hos Regionledningskontoret på Region Stockholm. En del av uppdraget innebär att Jimmy bidrar som tekniskt sakkunnig och håller ihop tekniska delar i ett antal upphandlingar som genomförts. Det gäller exempelvis nytt voteringssystem för Regionfullmäktige med tillhörande livscykelhantering av mötesteknik. Man tittar också på en ny lösning för säkra möten med säkrare autentisering.

”Autentiserade videomöten är väldigt intressant att jobba med. Idag kan du vidarebefordra en möteslänk till hur många du vill som då kan logga in på ett möte. Nu tittar vi på möjligheterna att med exempelvis Bank-ID eller anställnings-ID identifiera sig vid mötet. Då vet man att det verkligen är de man bjudit in som också loggat in. Extra viktigt blir det för politiska möten som hanterar sekretessärenden”

Den andra delen i uppdraget gäller flytt av IT infrastrukturtjänster från Regionledningskontoret till Serviceförvaltningen. Det kan gälla skrivartjänst, hur IT-tillbehör skall beställas och olika driftåtaganden. Jimmy bidrar med en sammanhållande roll med flera olika motparter hos mottagarorganisationen.

”Gällande den delen har jag stor nytta av min tekniska bakgrund och att jag gillar att vara en doer och inte bara sköta administration. Uppdraget innebär att jag konkret förstår vad som bör göras för att föra projektet framåt.”

”Jag tycker det är roligt att det är två olika uppdrag under samma paraply. Då får man växeldra och det händer alltid något i någon ände.”

Vi på Pro4u vet såklart att Jimmy med sina 25 års erfarenhet som It-konsult klarar det här galant och ser med spänning fram emot att få höra om resultaten!