Adda förlänger avtal med Pro4u

Pressmeddelande 2022-06-28

Adda Inköpscentral, ett företag inom Sveriges kommuner och regioner, ger Pro4u förnyat förtroende i ytterligare fyra år – nu i hela Sverige

Pro4u har vunnit tilldelning i Adda Inköpscentrals ramavtalsupphandling för it-konsulttjänster, ITK-2021. Pro4u har haft det befintliga ramavtalet ITK-2016 i Stockholms, Uppsala och Gotlands län och får nu förnyat förtroende i fyra år i hela Sverige.

”Det är otroligt inspirerande att få fortsätta att bidra till utvecklingen hos Sveriges kommuner och regioner de kommande åren. Digitalisering, verksamhetsutveckling, informationssäkerhet och eHälsa är områden där Pro4u och vårt nätverk har stor erfarenhet”, säger Pro4u:s  vd Ulrika Wennberg.

Fredrik Hagelin som har varit huvudansvarig för Pro4u:s anbudssvar lägger till. ”Det har varit ett otroligt engagemang från teamet och de många samarbetspartners och konsulter som varit involverade i upphandlingen. Det finns en stor vilja att fortsätta bidra till utvecklingen och vår gemensamma välfärd de kommande åren.”

Adda Inköpscentral gick i oktober 2021 ut med en inbjudan till att lämna anbud i sin upphandling av IT-konsulttjänster. Upphandlingen var indelad i sju geografiska anbudsområden som tillsammans täcker hela Sverige. I upphandling och urval av leverantörer har Adda Inköpscentral lagt stor vikt vid tidigare kundreferenser, leveransförmåga och arbetssätt.

På Pro4u har vi under lång tid genomfört framgångsrika projekt och har många nöjda referenser. Dessutom matchade vårt stora och kompetenta nätverk väl mot Inköpscentralens utvärderingskriterier. Pro4u kammade hem ramavtalet i samtliga regioner och blir därmed en av åtta leverantörer per region som får tävla om kommande förfrågningar de närmsta fyra åren.

Inom Pro4u har vi varit framgångsrika i att vinna förfrågningarna på våra befintliga ramavtal med hjälp av de många erfarna konsulterna i vårt nätverk. Tack vare ramavtalet med Adda Inköpscentral kan vi tillsammans fortsätta att bidra till att förverkliga visioner hos Sveriges kommuner och regioner. Vi är redo för det nya avtalet som börjar gälla den 26:e september 2022.

Pro4u har bland annat deltagit i strategiarbete och utveckling av Första Linjens digitala vård och 1177 och Smart Stad hos Stockholms stad. Vi har levererat appar och e-tjänster för ett flertal olika ändamål från stöd till äldre till bygglovsansökan, e-arkivering, digitaliseringsstrategier, utrednings- och verksamhetsutvecklingsuppdrag. Vi har även genomfört uppdrag som förvaltningsetableringar, upphandling och transitering av IT-drift och tillgänglighetstestning av webbplatser samt uppdrag för att stärka it-säkerheten hos våra kunder. Vi tar med oss den samlade erfarenheten in i kommande uppdrag.

Pro4u AB startades för 25 år sedan och har sedan dess genomfört över 1 600 uppdrag hos våra kunder inom offentlig sektor och större privata företag. Vi förser våra kunder med konsulter med hög kvalitet som ger den leverans våra kunder efterfrågar. 2021 omsatte vi 176 Mkr med +200 konsulter ute i uppdrag. För oss är nöjda kunder och nöjda konsulter lika viktigt. Vi är stolta över att få 4.6 av 5 möjliga i betyg ifrån både våra kunder och konsulter men strävar givetvis efter att bli ännu bättre.

Adda Inköpscentral AB erbjuder offentlig sektor ramavtal och tjänster inom strategisk försörjning. De upphandlar nationella ramavtal och dynamiska inköpssystem (DIS) åt kommuner och regioner – både i eget namn och som ombud åt upphandlande myndigheter.

adda.se/inkopscentralen

Kontakta för mer information:

Pro4u AB: Ulrika Wennberg,  vd Mejl: ulrika.wennberg@pro4u.com, Tel: 0707-333 119

Adda Inköpscentral : Mejl: inkopscentralen@adda.se Tel: 08-525 029 96