Yasmina

Välkommen till Pro4u!

Vad gjorde du innan du började hos oss?
Jag kommer närmast från ett bemanningsföretag där jag arbetade som säljkoordinator. Jag stöttade säljorganisationen med allt från säljtävlingar, analyser och underlag som underlättade för säljkåren. Jag var även involverad i större rekryterings- och upphandlingsprocesser under min tid där och arbetade med CRM-system och avtalshantering.

Jag tycker om administrativa processer som gör att man får koll på strukturer.

Berätta om din nya roll på Pro4u
Jag kommer stötta ledningsgruppen och konsultcheferna i deras dagliga arbete genom att fokusera på administration samt vara ansiktet och rösten utåt för våra konsulter. Både de konsulter som är Senior Partners hos oss och alla underkonsulter. Lite marknadsföring kommer också ingå i mina arbetsuppgifter. Det ska bli riktigt kul.

Vad gjorde att du sökte dig till Pro4u?
Jag lockades av möjligheten att arbeta med många olika uppgifter. Det är en bred tjänst med både administrativa uppgifter och också hjälpsamma och sociala uppgifter. Det blir en bra mix tror jag. Och när jag träffade de jag kommer jobba närmst så kändes det väldigt familjärt och vänligt. Det gav en bra känsla.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag har familj med två barn, man och en hund. Vi gillar både att vara aktiva och resa tillsammans och att hänga på vårt lantställe utanför Södertälje. Träning är något som ligger väldigt nära hjärtat för mig, allt från styrketräning till yoga. Har också börjat med SUP och kryssar fram mellan finlandsfärjorna på sommaren.