Vi söker ny medarbetare

Pro4u växer och söker därför en innesäljare/partneransvarig till en ny tjänst till vårt lednings- och säljteam

Pro4u erbjuder rätt IT- och managementkonsulter till våra kunder inom privat och offentlig verksamhet. Nu letar vi efter en kollega som kan ta ansvar för att utveckla erbjudandet till vårt konsultnätverk och även kan stötta våra kundansvariga säljare i processen från förfrågan, urval av kandidater och till administration av avtal. Det är viktigt att du trivs med att vidareutveckla relationer med befintliga konsulter och samarbetspartners samtidigt som du gillar och är noggrann i det administrativa arbetet som rollen kräver.

Tjänsten innebär mycket kommunikation med konsulter och kunder och går från högt till lågt. Därför vill vi att du är prestigelös och gillar att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som är social, strukturerad, prestigelös, självgående, ödmjuk och duktig på att kommunicera. Du får en central roll i vårt team och vi ser fram emot en ny kollega som vill fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi tror att du har en bakgrund inom HR, ekonomi eller försäljning och vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll/rekrytering och erfarenhet från konsult- eller bemanningsbranschen. Vi sätter stort värde i det personliga, ditt driv och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter

  • Publicera uppdragsförfrågningar i Pro4u:s uppdragsportal

  • Göra primärt urval av kandidater

  • Upprätta, hantera och följa upp avtal

  • Planera och arrangera konsultträffar, seminarier och utbildningar

  • Bearbeta och vidareutveckla vårt nätverk av konsulter och samarbetsbolag

  • Hantera frågor rörande tidrapportering och fakturering från konsulter och samarbetspartner

  • Sociala medier (LinkedIn)

  • Bevaka och medverka i upphandlingar inom offentlig sektor

Om Pro4u

Pro4u har sedan starten, för 25 år sedan, förmedlat rätt konsult inom IT och management till våra kunder inom privat och offentlig verksamhet. Vi har de senaste två åren fördubblat vår omsättning och ökat antalet konsulter i uppdrag och antalet samarbetspartner. Vi har samtidigt tagit nya ramavtal inom offentlig sektor i och utanför Stockholmsregionen. Nu skapar vi en ny tjänst för att kunna fortsätta utveckla vårt erbjudande till kunder, konsulter och samarbetspartner. Vi är 7 personer i ledning- och säljteamet, 20 senior partners och ytterligare ca 130 konsulter på uppdrag via Pro4u. Vårt kontor ligger på Kungsgatan i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att utforma tjänsten efter dina önskemål samtidigt som du kommer ha möjligheter att utvecklas tillsammans med Pro4u. Du kan läsa mer om oss här: www.pro4u.se/

Kontakt och ansökan

Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till info@pro4u.com senast den 16:e januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ulrika Wennberg, ulrika.wennberg@pro4u.com tel: 0707-333119.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t.ex. från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.