HUSF genomför upphandling och transitering för sin IT-drift för en modernare systemmiljö- och infrastruktur. Erik Sandell blir projektledare.

Huddinge Samhällsfastigheter (HUSF) ska genomföra en upphandling och transitering för sin IT-drift. Målet är en modernare systemmiljö- och infrastruktur. HUSF behövde därför en projektledare för att hjälpa dem genomföra upphandlingen och efterföljande transiteringsfas till vald leverantör.

Pro4u hittade den perfekta kandidaten i Erik Sandell som har stor erfarenhet av att arbeta med IT-upphandling, kravinsamling/behovsanalyser och transitering och som även har erfarenhet av molntjänster.

Erik kommer att arbeta nära verksamheten, Teknisk Förvaltningsledare IT och rapporterar till IT & Digitaliseringschef i detta intressanta uppdrag.

Erik Sandell

HUSF är en spännande kund med klara visioner och starka ambitioner.

Det som gör uppdraget extra intressant är att det finns så stor IT-kompetens in-house så chanserna att komma i mål med visionerna är stora.

Vi pratar bl a om hybrid infrastructure och cloudifiering vilket är väldigt spännande att få jobba med igen.

Utmaningarna som jag ser det är att hitta en kostym som är skräddarsydd för HUSF och tar vara på deras behov på bästa sätt, därför är det viktigt att den leveranspartner som man väljer tar vara på IT-kompetensen och är lyhörd och kan möta såväl dagens behov som framtida.

Erik Sandell

Vi önskar Erik stort lycka till på sitt nya uppdrag.

Huddinge Samhällsfastigheter AB är Huddinge kommuns fastighetsbolag för kommunala lokaler såsom skolor och förskolor, men också äldreboenden och frilufts- och idrottsanläggningar. Bolaget förvaltar och utvecklar 160 fastigheter, har ca 130 anställda och omsätter ca 700 miljoner kronor per år.