Valdemar Langlet

Varför blev du kundansvarig på Pro4u?

Jag har jobbat i IT-branschen hela mitt yrkesliv, både i rena linjeroller och som konsult. Under åren har jag hunnit vara såväl köpare som säljare av konsulttjänster och det har alltid känts kul att kunna växla mellan rollerna. Som kund kände jag ett starkt förtroende för Pro4u och när möjligheten att ansluta mig till säljteamet dök upp behövde jag inte fundera länge. Att stämningen på Pro4u är fantastisk hjälpte också till!

Varför är konsultförsäljning viktigt och kul?

Det handlar ytterst om att hitta rätt person för att lösa en uppgift. Att matcha konsultens kompetens och person med kundens förväntningar är en spännande uppgift. Jag tycker det är roligt att arbeta med människor och man lär sig något nytt varje uppdrag. För att lyckas måste man vara generalist och våga tänka utanför boxen ibland. Jag hoppas att min erfarenhet hjälper mig med det och därmed med att serva våra kunder på bästa sätt.

Vad är unikt med Pro4u?

På Pro4u har vi inte bara egna partners av drivna och erfarna konsulter. Vi har också ett brett nätverk med samarbetspartners som ger oss en unik möjlighet att kunna erbjuda rätt kompetens även till ovanliga och komplicerade förfrågningar. Det uppskattar våra kunder och gör det också extra kul för oss i säljteamet!