Agneta Lindblom är på uppdrag som programledare hos Stockholms Bostadsförmedling. Programmet Agneta jobbar med har som syfte att utveckla Bostadsförmedlingens webb till en mer effektiv plats för bostadssökande.

Så här säger Agneta om uppdraget:

”I det här uppdraget får jag verkligen använda båda mina kompetensområden projektledning och kravanalys, det känns verkligen roligt. Jag ser fram emot att tillsammans med programgruppen utveckla en modern webbplats för bostadssökande som samtidigt underlättar för handläggarna på Bostadsförmedlingen.

Bostadsförmedlingen är i en förändringsresa gällande hur man arbetar med utveckling och där kan jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter inom såväl projektledning som kravanalys. Det är ett mycket roligt och intressant uppdrag!”

Vi önskar Agneta lycka till i uppdraget och kommer spänt vänta på lanseringen!