Pejman Karimi

Pejman Karimi berättar om hur det är att vara associerad Pro4u-konsult?

Berätta om din bakgrund

Jag är utbildad ingenjör vid KTH och har varit i IT-branschen i snart 15 år. Jag har främst arbetat med tester men inom många olika branscher. Till exempel finans, bank och energisektorn.

Vad har du för specialistkompetens?

Mitt fokusområde är test och testautomatisering vilket jag har stor erfarenhet av. Sedan blir jag ofta involverad i olika frågor kring förbättringsprocesser eftersom jag har så lång erfarenhet av det.

Vad tycker du bäst om med ditt arbete?

Att det är så varierande och att jag får prova på många olika branscher. IT går så ofantligt snabbt framåt vilket ger många utmaningar och ställer krav på att kontinuerligt förnya sin kunskap och kompetens. Det är något som triggar mig och som känns väldigt roligt. Man blir aldrig uttråkad och känner att man hela tiden vidareutvecklas inom sitt område.

Vad är speciellt med att vara associerad Pro4u-konsult tycker du?

Jag har mycket stöd av Pro4u. I arbetet för att få ett uppdrag har jag till exempel fått ovärderlig hjälp med att skriva kravmatriser och prisförhandla. När man sedan är ute på uppdrag så får jag stöd hela vägen och har chansen att löpande vidareutveckla mig genom exempelvis Pro4u:s återkommande webbinarium för partners och konsulter.

Jag tycker också om att kunna nätverka med andra konsulter inom Pro4u:s nätverk.