Pressmeddelande 2023-01-31 

Pro4u är ett av fem bolag som har fått tilldelning i Svenska Spels ramavtalsupphandling för IT- och verksamhetskonsulter inom anbudsområde ”Leda och styra – generell och/eller IT-nära”. 

Vi är stolta över möjligheten att få fortsätta arbeta tillsammans med Svenska Spel och ser framemot att bidra till Svenska Spels fortsatta utveckling genom våra erfarna och kompetenta konsulter säger Kundansvarige Göran Edin. Svenska Spel har varit kund till Pro4u sedan 2004 och Pro4u har sedan tidigare ramavtal för IT-konsulter inom IT-säkerhet. Att få förtroende även i denna upphandling är otroligt roligt! Ramavtalet gäller i 2 år och kan därefter förlängas i 1 + 1 år.  

Göran Edin som har varit huvudansvarig för Pro4u:s anbudssvar vill tacka alla samarbetspartners och konsulter som varit involverade i arbetet. Vi jobbar som ett team med många involverade, och det har varit ett otroligt engagemang från alla som bidragit till denna stora upphandling.   

Pro4u AB startades för 25 år sedan och har sedan dess genomfört över 1 600 uppdrag hos kunder inom offentlig sektor och större privata företag.  

– Vi förser våra kunder med konsulter med hög kvalitet som ger den leverans våra kunder efterfrågar. 2022 omsatte vi 194 Mkr med +210 konsulter ute i uppdrag. För oss är nöjda kunder och nöjda konsulter lika viktigt. Vi är stolta över att få 4.6 av 5 möjliga i betyg från både våra kunder och konsulter men strävar givetvis efter att bli ännu bättre, säger Ulrika Wennberg, VD på Pro4u. 

Kontakt för mer information Pro4u AB: 
Göran Edin, kundansvarig. Mejl: goran.edin@pro4u.com Tel: 070-593 93 53