Per-Johan Josefsson, Pro4u-konsult via One Group är just nu på uppdrag som systemutvecklare hos SPV, Sundsvall.

Vi fick en kort pratstund med honom för att höra mer om uppdraget.

”Systemet som jag arbetar med hanterar pensioner för statligt anställda och tidigare statligt anställda. Jag arbetar med en del av funktionerna och ingår i ett team om ca 10 personer. Jag har varit på uppdraget sedan september och trivs riktigt bra. Programmeringen och utvecklingen av systemet är intressant i sig, men framför allt är personerna jag arbetar med jättetrevliga att samarbeta med.

Jag har mer än 30 års erfarenhet inom programmering så min kompetens passar bra för den här typen av uppdrag. Vad systemet ska åstadkomma och logiken kring det är något jag alltid funnit intressant och lockande med den här professionen och det här systemet är inget undantag där.”

Vi på Pro4u önskar såklart Per-Johan fortsatt lycka till i uppdraget!